Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Μπορώ να εξοφλήσω με αντικαταβολή;

Ναι. Επιλέξτε ως τρόπο πληρωμής την Αντικαταβολή, όταν σας ζητηθεί. Στην περίπτωση της αντικαταβολής υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

Είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσω πιστωτική κάρτα;

Να είστε βέβαιοι ότι αντιμετωπίζουμε τα ζητήματα ασφαλείας πολύ σοβαρά. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, ενώ όλες οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται μέσω ασφαλούς συστήματος της συνεργαζόμενης τράπεζας Alphabank.

Ποιες κάρτες γίνονται δεκτές;

Όλες οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες VISA, EUROLINE, MASTERCARD και DINERS.

Πότε θα χρεωθεί η κάρτα μου;

Η πιστωτική σας κάρτα μπορεί να χρεωθεί είτε άμεσα είτε μέχρι και 7 ημέρες από την στιγμή της παραγγελίας σας.

Τραπεζικό Έμβασμα

Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τραπεζικό έμβασμα. Αφού πατήσετε “Επιβεβαίωση και Πληρωμή” η συναλλαγή θα ολοκληρωθεί και στο επόμενο στάδιο θα λάβετε τα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού, προκειμένου να προχωρήσετε με το έμβασμα.Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι η παραγγελία σας θα καταγραφεί και τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει θα κρατηθούν για λογαριασμό σας για 3 ημέρες μέχρι να επικυρωθεί η τραπεζική μεταφορά. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, η παραγγελία ακυρώνεται και τα προϊόντα επανατοποθετούνται προς πώληση. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί όταν επικυρωθεί η συναλλαγή από τους τραπεζικούς εταίρους μας. Κατόπιν θα λάβετε ένα email οτι έχει γίνει εκκίνηση της αποστολής σας. Τα τραπεζικά έξοδα βαρύνουν τον πελάτη σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία ΔΕΝ θα ισχύει.